Όροι Χρήσης

 

‎Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος Θωμάς Πάσιος συνεπάγεται την αποδοχή των παρακάτω όρων.Αν δεν συμφωνείτε με τους όρους παρακαλούμε αποφύγετε την χρήση του.

Εξυπηρέτηση πελατών.

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι διαθέσιμο να απαντήσει στα ερωτήματά σας μέσω e-mail στο info@pasios.gr. Εάν προτιμάτε την τηλεφωνική επικοινωνία παρακαλώ πολύ καλέστε: 2421 406 519 Τιμές. Οι τιμές είναι σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.24 % και μπορεί να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή. Εάν έχει γίνει αναπροσαρμογή στις τιμές και έχετε παραγγείλει κάποιο προϊόν θα το παραλάβετε με τη τιμή που ίσχυε κατά την κατάθεση της παραγγελίας. Αν κάποιο προϊόν δεν αναγράφει τιμή ή είναι μηδενική μπορεί να προήλθε από λάθος καταχώρηση οπότε δεν ισχύει. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλώ επικοινωνήστε με την επιχείρηση στο τηλέφωνο 2421 406 519.

 

Στοιχεία Επιχείρησης:

Επωνυμία ΠΑΣΙΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΑΦΜ 144871250 ΔΟΥ ΒΟΛΟΥ

 

Εκδιδόμενα παραστατικά:

     1. Απόδειξη (ΑΛΠ) για συναλλαγές ιδιώτων,

  1. Απλόποιημένο τιμολόγιο, όταν υπάρχει η δυνατότητα (π.χ. συνάλλαγες έως 100€)
  2. Τίμολογιο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν έξτρα χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

 

Προσοχή: Τα παραπάνω κείμενα έχουν κατοχυρωμένα πνευματικά δικαιώματα και η χρήση των κειμένων ή μερών τους διώκεται ποινικά αν γίνει χωρίς την έγκυρη συγκατάθεσή μας.