Προσωπικά Δεδομένα

Πολιτική Απορρήτου

Γενικά:

  • Η εταιρεία Πάσιος Θωμάς σέβεται τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών της και των εγγεγραμμένων χρηστών  και έχει διασφαλίσει ότι η ιδιωτική τους ζωή και τα προσωπικά τους δεδομένα προστατεύονται όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος pasios.gr. Ως εκ τούτου, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα pasios.gr  χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα σας σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό δίνοντας το δικαίωμα στους χρήστες να τα κατεβάσουν, να τα επεξεργαστούν ή να τα διαγράψουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα pasios.gr.

 Χρήση των δεδομένα σας: 

  • Εφόσον επιλέξετε να κάνετε εγγραφή για να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό ή και να προχωρήσετε σε αγορά ως επισκέπτης στο ηλεκτρονικό κατάστημα pasios.gr αποθηκεύονται στην βάση δεδομένων μας καθώς συμπληρώνετε εσείς τα απαραίτητα πεδία, το όνομά σας, η διεύθυνση σας, η πόλη και η χώρα κατοικίας σας, το τηλέφωνό σας και το email σας. Αυτά τα χρησιμοποιούμε για να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας.

  • Σε κάθε περίπτωση πρόσβαση στα δεδομένα σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχουν αποκλειστικά οι εργαζόμενοι της εταιρίας, ο τεχνικός μας και απολύτως κανένας άλλος. Η πρόσβαση στα δεδομένα σας χωρίς εξουσιοδότηση ακόμα και από τους εργαζόμενους της εταιρίας μας απαγορεύεται και έχουμε αναλάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε κανείς να μην μπορεί να έχει σε αυτά πρόσβαση χωρίς την ρητή συγκατάθεσή μας. Η μοναδική εξαίρεση που προβλέπεται από τον νόμο είναι μόνο οι αρμόδιες αρχές.

  • Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή πηγαίνοντας στα εργαλεία GDPR στο κάτω μέρος του ιστότοπού μας pasios.gr να τα κατεβάσετε, να τα τροποποιήσετε, ή να τα διαγράψετε.Επίσης τα χρησιμοποιούμε για να επικοινωνούμε μαζί σας σε περίπτωση προβλημάτων στην παράδοση των ειδών που παραγγείλατε. Η χρήση αυτή αφορά το όνομά σας, το τηλέφωνό σας, την διεύθυνση σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας για να σας στείλουμε διαφημιστικά. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας για κανέναν άλλο σκοπό εκτός των παραπάνω που αφορούν την σωστή διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.Ποτέ δεν θα διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας ή θα τα πουλήσουμε σε τρίτα μέρη.


Πρόσβαση στα δεδομένα:

  • Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύναται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, το δικαίωμα της ενημέρωσης και της αντίρρησης τα οποία προβλέπονται από τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.