ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το καλαθι σας

Όροι Επιστροφών

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, από το κατάστημα pasios.gr έχετε δικαίωμα να το κάνετε εντός 14 ημερολογακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας αφού μας ενημερώσετε μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επιστροφών εδώ  την οποία μπορείτε να βρείτε επίσης στον κάτω μέρος της ιστοσελίδας αριστερά με το όνομα ''Επιστροφές Προϊόντων''. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε και να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς που σας αποστάλθηκε όταν παραλάβατε την παραγγελία σας.

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

  1. Σε περίπτωση που το προϊον κατασκευάστηκε ή εξατομικεύθηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έθεσε ο πελάτης (κόπη χλοοτάπητα σε κομμάτια διαφορέτικα της συσκευασίας του εργοστάσιου, χρωματισμός επιπλών κ.τ.λ.)
  1.  Σε περίπτωση που το προιον έχει υποστεί οποιάδηποτέ τροποιποήση εκ μέρους σας.
  1.  αγορες που γίνονται από μη καταναλώτες κατα την έννοια του νόμου.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ /ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί αντικατάσταση προϊοντος, αφού εγκριθει το αίτημα επιστροφής, αποστέλλει το προιόν ειτέ με ιδία μέσα είτε με πρακτορείο ταχυμεταφορών της επιλογής του, αναλαμβάνοντας τα έξοδα, ή με μεταφορική εταιρεία που θα υποδειχθεί από την εταιρεία μας(δωρεάν).

Σε περίπτωση που η αντικάτασταση γίνεται για λόγους για τους οποίους ευθύνεται το κάταστημα (λάθος προϊόν) μας η χρέωση επιβαρύνει το κατάστημα μας. Λάβετε υπόψιν ότι το κατάστημα μας δύναται να αρνηθεί την αντικάτασταση του προϊοντος εφόσον δεν ειναί πλέον διαθέσιμο όποτε θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων.

Σε περίπτωση αιτήματος για επιστροφή χρημάτων, αναμένετε την έγκρίση του αιτήματος σας, εφόσον το αίτημα σας έγκριθει αποστέλλετε το προϊον με μεταφορική κατα προτίμηση με την ίδια εταιρεία με την οποία παραλάβατε τα προίόντα. Εφόσον παραλάβουμε τα προϊοντα προώθειται σχετική εντόλη στο λόγιστηριο της εταιρείας για την επιστροφή η οποία εκτελείται με το ίδιο μέσο με το οποίο πλήρωσατε κατά την αγορά

Λαβέτε υπόψιν ότι σε κάθε περίπτωση τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη εκτός από την περίπτωση που ευθύνεται το κατάστημα μας (λάθος προϊοντα)