ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το καλαθι σας

Μουσαμάδες 190 g/m2 (5 Προϊόντα)

Brand: OEM
Μουσαμάς  Αδιάβροχος & Ενισχυμένος 190γρ/μ2 Προσφέρεται για κάθε χρήση, όπου χρειάζεται υψηλή προστασία από κάθε είδους καιρικές συνθήκες όπως στην γεωργία, στην οικοδομή, στη κηπουρική, το αυτοκίνητο κ.αΚατάλληλος για σκληρή χρήση με μεγάλη αντοχή σε αέρα, βροχή, χιόνι και χαλάζι.Διαθέτ..
1.00€
Brand: OEM
Μουσαμάς 10X16 Αδιάβροχος & Ενισχυμένος 190γρ/μ2 Προσφέρεται για κάθε χρήση, όπου χρειάζεται υψηλή προστασία από κάθε είδους καιρικές συνθήκες όπως στην γεωργία, στην οικοδομή, στη κηπουρική, το αυτοκίνητο κ.αΚατάλληλος για σκληρή χρήση με μεγάλη αντοχή σε αέρα, βροχή, χιόνι και χαλάζι.Δ..
160.00€
Brand: OEM
Μουσαμάς 8X10 Αδιάβροχος & Ενισχυμένος 190γρ/μ2 Προσφέρεται για κάθε χρήση, όπου χρειάζεται υψηλή προστασία από κάθε είδους καιρικές συνθήκες όπως στην γεωργία, στην οικοδομή, στη κηπουρική, το αυτοκίνητο κ.αΚατάλληλος για σκληρή χρήση με μεγάλη αντοχή σε αέρα, βροχή, χιόνι και χαλάζι.Δι..
80.00€
Brand: OEM
Μουσαμάς 4X6 Αδιάβροχος & Ενισχυμένος 190γρ/μ2 Προσφέρεται για κάθε χρήση, όπου χρειάζεται υψηλή προστασία από κάθε είδους καιρικές συνθήκες όπως στην γεωργία, στην οικοδομή, στη κηπουρική, το αυτοκίνητο κ.αΚατάλληλος για σκληρή χρήση με μεγάλη αντοχή σε αέρα, βροχή, χιόνι και χαλάζι.Δια..
24.00€
Brand: OEM
Μουσαμάς 3X4 Αδιάβροχος & Ενισχυμένος 190γρ/μ2 Προσφέρεται για κάθε χρήση, όπου χρειάζεται υψηλή προστασία από κάθε είδους καιρικές συνθήκες όπως στην γεωργία, στην οικοδομή, στη κηπουρική, το αυτοκίνητο κ.αΚατάλληλος για σκληρή χρήση με μεγάλη αντοχή σε αέρα, βροχή, χιόνι και χαλάζι.Δια..
12.00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)