ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το καλαθι σας

Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα παραδίνονται στην πόρτα σας (όταν η απόστολη γίνεται με elta courier και αφορά περιοχές που εξυπήρετουνται από πρακτορείο) άλλως τα εμπορευματά παραδίδονται στο πεζοδρόμιο.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός του αναγράφομενου διαστήματος όπως αυτό αναφέρεται στην σελίδα του εκάστοτε προϊόντος μέρα εφόσον το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο.

Σε περίπτωση που δεν είναι ετοιμοπαράδοτο θα αναγράφεται στο εκάστοτε προϊόν. Διαφορετικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή με email για περαιτέρω ενημέρωση.

Για απόστολές εντός πόλεως τα μεταφορικά υπολογίζονται αυτόματα

Για αποστολή σε δυσπρόσιτες περιοχές παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά για εκτίμηση κόστους.

Για αγορές χονδρικής  παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά για εκτίμηση κόστους αποστολής.

Ο πελάτης υποχρεούται κατά την παραλαβή της παραγγελίας του, να ελέγξει την αρτιότητα των προϊόντων που παρήγγειλε  και σε καμία περίπτωση δεν είναι υποχρεωμένος να παραλάβει συσκευασία η οποία είναι αλλοιωμένη, χτυπημένη, σπασμένη ή έχει ανοιχτεί κατά την μεταφορά. Σε περίπτωση αποδοχής του δέματος από τον πελάτη, η εταιρία δεν έχει καμία υποχρέωση να προβεί σε αλλαγή τυχόν κατεστραμμένου είδους ή αντικατάσταση τυχόν απώλειας αφού τα εμπορεύματα με οποιαδήποτε μεταφορική ταξιδεύουν πάντα με ευθύνη του πελάτη και μόνο.